Skip Navigation Links

Mehteranlı Mezuniyet!..

İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam-Hatip Lisesi mezuniyet töreni coşkuyla gerçekleştirildi.

Mehteranlı Mezuniyet!..

Eğitim   A+a-

 İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam-Hatip Lisesi okul bahçesinde düzenlenen törende, mezun öğrencilerin geçit töreni aileleri selamlamasıyla başladı.
Törene, Hatay- Hassa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sait Bayraktar, Okul Müdürü Erkal Yiğit, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.
Tören, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Mehteran takımı konseri ile başladı. Mehter takımının gösterisi büyük beğeni topladı.
Törenin açılış konuşmasını yapan İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam-Hatip Lisesi Okul Müdürü Erkal Yiğit “Hepimiz için bugünün bir başka anlamı vardır. Bu anlamlı günde, 4 yıl önce bize emanet edilen öğrencilerimizi birlikte uğurlamak ve mezuniyet sevincini birlikte yaşıyoruz. Sevgili öğrencilerim bizim geleceğimiz sizlersiniz. Hayat şartlarından, zorluklardan, çalışmaktan asla korkmayınız. Sizlerin gelecekte pek çok güzelliğe katkıda bulunacağına inanıyorum. Sizleri ileriki yaşamınızda iyi bir yerlerde görmek biz eğitimci ve ailelerinize gururu yetecektir. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” diye belirtti.
Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Programın sonunda, Hatay- Hassa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sait Bayraktar, Okul müdürü Erkal Yiğit ve öğretmenler tarafından mezun olan öğrencilere diplomaları verildi.
Diplomalarını alan mezun öğrenciler keplerini havaya atarak emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet