Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

13 Mayıs’ta 2.Ciğer Festivaliyle Türkiye Kırıkhan’ı Konuşacak

13 Mayıs 2018 Pazar günü Anneler Günü’ne özel düzenlenecek olan programda “Kırıkhan’a Gel Ciğerimi Ye” sloganıyla düzenlenecek olan

13 Mayıs’ta 2.Ciğer Festivaliyle Türkiye Kırıkhan’ı Konuşacak

Kültür Sanat   A+a-

13 Mayıs 2018 Pazar günü Anneler Günü’ne özel düzenlenecek olan programda “Kırıkhan’a Gel Ciğerimi Ye” sloganıyla düzenlenecek olan 2. Ciğer Festivalinde bütün Türkiye Kırıkhan’ı konuşacak.
2. Geleneksel Ciğer Festivali, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Kırıkhan Ziraat Odası ve Kasaplar Odası Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenleniyor.
Bu yıl 2.si yapılacak olan ciğer festivalindeki renkli organizasyonlarla Türkiye şimdiden Kırıkhan’ı konuşmaya başladı.
13 Mayıs 2018 Pazar günü 10.00 – 23.00 saatleri arası, Mesire alanında düzenlenecek festival programında;
Saat 10.00: Yerel sanatçı konserleri
Saat 11.00: Yamaç paraşütü gösterisi
Saat 12.00 Festival Açılışı
Saat 14.00 OFF ROAD oyunları ( Kurtlu Soğuksu Off-Road Parkuru)
Saat 20.00 Konser
Yer alacaktır.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ Bugün artık Türkiye'de Kırıkhan denildiği zaman akla ilk olarak ciğer kebabı gelmektedir. Bu yıl 2. Sini düzenleyeceğimiz Ciğer Festivalimizi artık geleneksel hale getirmiş durumdayız.
Damak tadının, sofra kültürünün dünyadaki en güzel örneklerinden bir tanesi olan Hatay'ın güzel incisi Kırıkhan'da, Ciğer kebabımızın tanıtımıyla ilgili Türkiye'nin ve Dünyanın ünlü gurmeleri bu yılda aramızda olacak. Bu yılki organizasyonumuzda halkımıza daha renkli ve eğlenceli sürprizlerimiz olacak.
Bu vesileyle 13 Mayıs 2018 Pazar günü Mesire alanında düzenleyeceğimiz “Kırıkhan’a Gel Ciğerimi Ye” 2. Ciğer festivalimize Kırıkhan’lı hemşerilerimiz başta olmak üzere bütün Hatay’ı ve hatta bütün Türkiye’yi; İlçe kaymakamımız Mustafa Erkayıran ile sanayi ve esnaf odası başkanlarımızla birlikte Kırıkhan’a davet ediyoruz” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar