Skip Navigation Links

Doğru Cevap’tan Muhteşem Şenlik…

Biz Zaten Hiç Büyümedik ki !...

Doğru Cevap’tan Muhteşem Şenlik…Web
TV

Eğitim   A+a-

 İskenderun Doğru Cevap Koleji, geniş kampüs alanında küçük misafirlerini ağırladı.
Sınırsız ikram ve eğlencenin tavan yaptığı Doğru Cevap Koleji şenliğinde, küçük misafirler kadar büyükler de eğlendi.
Mini bir luna park alanına dönüştürülen kampüste çocuklar sınırsız eğlencenin tadına büyüklerin ve okul görevlerinin nezaretinde vardılar.
Eğlenceli yarışmaların da yapıldığı Doğru Cevap Koleji şenliğinde ödüller dağıtıldı, kazananlarla kaybedenler kucaklaştı ve asıl önemli olanın dostluk ve paylaşmak olduğu gerçeği vurgulandı.
Sevimli hayvan kostümleri içinde bir öğretmen ve okulun yöneticisini gören miniklerin keyfi bir başkaydı. Ortak amaç; çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatırken, gelecekte anlatacakları güzel bir anı bırakmaktı.
Aslında küçük misafirler için yapılan organizasyonun daha çok büyükleri mutlu etmesi ve eğlendirmesi ise kimseyi şaşırtmadı. Çünkü zaten hiç büyümemiştik ve hep çocuktuk diyen Özel Doğru Cevap Koleji Genel Müdür Yardımcısı Necati Bakır’ın organizasyonla ilgili fikriydi bu sözler.
Necati Bakır yaptığı açıklamada şöyle dedi;
Bizler içinde küçük çocuklar olan yetişkinleriz, büyüdük ama hep küçük kaldı yüreklerimiz, şenlikte onlar kadar heyecanlı onlar kadar şendik, yüzlerindeki tebessümün bir bedeli yada tarifi yok, onlar dürüst, onlar masum, onlar enerjik ve onlar çocuk, eğlenmek en doğal hakları, bir nebze olsun tebessüm ettirebildiysek küçük misafirlerimizi, bir nebze olsa dokunabildiysek yüreklerine ne mutlu Doğru Cevap ailesine. Şenliğimize gelen bizi onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Doğru Cevap’tan Muhteşem Şenlik… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet