Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Kent Konseyi Farkındalık Yaratıyor

Hatay Kent Konseyi, 4 Mayıs Cuma günü HAMOK( Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu) üyeleri ve Defne Kent Konseyi ile bir araya geldi.

Hatay Kent Konseyi Farkındalık Yaratıyor

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu gerçekleştirilerek Hatay’a kazandırılan KUDEB Binası’nda kentte farkındalık ve sinerji yaratmak amacıyla gerçekleştirilen toplantıya HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Bozkurt, Hatay Kent Konseyi Başkanı Nevide Kimyon, HAMOK yönetim kurulu üyeleri ile Defne Kent Konseyi üyeleri katılım gösterdi.
 
HATAY’IN GELECEĞE UMUTLA BAKABİLMESİ İÇİN GÖNÜLLÜ ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
 
Hatay’ın geleceğe umutla bakabilmesi için gönüllü olarak çalışmalar gerçekleştiren Hatay Kent Konseyi, HAMOK ve Defne Kent Konseyi üyeleri, Ortadoğu’da yaşanan savaşın Hatay üzerinde yarattığı tahribatlara değinerek, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından hayata geçirilen ‘Hatay Halkı Hakkını İstiyor’ adlı kampanya kapsamında ilimizin 4’üncü teşvik bölgesinden 5’inci teşvik bölgesine geçmesi için tüm siyasilerin parti ayrımı gözetmeden Hatay’ımızın geleceğine katkı sunmasını istediklerini belirttiler.
 
TOPLANTIDA ÇEVRE SORUNLARINA DA DEĞİNİLDİ
 
Toplantıda ayrıca Hatay’ın çevresel sorunlarına da değinen katılımcılar, bu konuda üyeler ile fikir alışverişlerinde bulunarak medeniyetler kenti Hatay’ın geleceğe umutla bakabilmesini ve görsel güzelliği için gönüllü olarak çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini ifade ettiler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar