Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Av. İlhami Boşça da MHP Saflarında Aday Adayı

MHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Av. İlhami Boşça, başvurusunu MHP Genel Merkezi’ne yaptı.

Av. İlhami Boşça da MHP Saflarında Aday Adayı

Politika   A+a-

 MHP Genel Merkezi’ne Hatay Milletvekilliği Aday Adaylık dosyasını veren Avukat İlhami Boşça, MHP Genel Başkanı Doktor Devlet Bahçeli ile de görüştü.
Milliyetçi Hareket Partisi’nden geçtiğimiz dönem de milletvekilliğine aday adayı olan Avukat İlhami Boşça, mesleğinde başarılı, karakteriyle de çok sevilen yardımsever bir isim.
MHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Av. İlhami Boşça yaptığı açıklamada şöyle dedi;
İçinizden biri olarak, hukukçu kimliğim ve avukatlık mesleğim ile Hatay ve bölge halkına 18 yılı aşkın süredir hizmet etmekteyim. Bu süre içerisinde edinmiş olduğum bilgi, birikim ve tecrübelerimin başta memleketimiz Hatay olmak üzere ülkemizin önünde birikmiş sayısız sorunların çözümüne etkin bir biçimde katkı sağlayacağını düşündüğümden dolayı mensubu olmakta gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinden 24 Haziran 2018 genel seçimleri vesilesi ile etkin ve aktif siyaset yapma kararı almış bulunmaktayım.
Kıymetli Hemşerilerim;
Ülkemizin ve bölgemizin içerisinde bulunduğu durum kamuoyunun malumudur. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri ve sonuçları milletimiz için tarihi önemi haizdir. Uzun yıllar siyasetin içinde yer alan birisi olarak böyle bir ortamda sorumluluktan kaçınmanın anlamsızlığı karşında bölge insanı ruhu ile kendimi sorumlu hissederek dostlarım ve kıymetli aile fertlerim ile gerçekleştirmiş olduğum yoğun istişareler sonucunda milletvekilliği aday adaylığına başvuru yapma kararı almış bulunmaktayım. Sonucu elbette nasip ve kısmet işi olan bu yolda bize düşen çalışmak ve tevekkül etmektedir.
Halkımıza ve milletimize hizmet etmenin en etkin yollarından birisinin siyaset kurumu olduğu, siyasetin bir amaç değil, milletimize hizmet için bir araç olduğu, siyasetin bir sorun değil çözüm üretme mekanizması olduğu gerçeği karşında bizi bekleyen süreçte çalışma azmimizden ve gayretimizden hiç kimsenin şüphesinin olmamasını ister, millete hizmet yolunda aday adaylığı başvurusu yapan diğer tüm değerli hemşerilerimi de tebrik ederim.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar