Skip Navigation Links

Aday Tanıtım Toplantısında Vitrine Çıktılar..

AK Parti Hatay 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı tanıtım toplantısı İskenderun Karayılan Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Aday Tanıtım Toplantısında Vitrine Çıktılar..Web
TV

Gündem   A+a-

 Aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, 24 Haziran seçimlerinda milletvekili olmak için aday adayı olan herkese başarılar diledi ve bunun bir yarış olduğunu hatırlatmayı da ihmal etmedi.
 
Dörtyol ilçesinde yapılan aday tanıtım toplantısında A harfinden başlayan toplantıda bu kez Z harfinden başlatılarak adaletli bir duruş sergilendi.
 
Aday adaylarının birkaç dakikaya sığdırmaya çalıştıkları konuşmaları uzayınca, tanıtım toplantısını yöneten divan tarafından uyarıldılar.
 
Süre kısıtlı, anlatılacaklar çok olunca ve bir de salondaki uğultunun verdiği rahatsızlık eklenince sorunu çözmek tanıtım toplantısını yöneten divana düştü.
 
Cumartesi günü yapılacak temayül yoklamasında oy kullanacaklar ise salondaki uğultudan konuşmaları dinlerken zorlandılar.
 
AK Parti Milletvekili Aday Adayları arasında daha önce bir çok kez aday adayı olmuş listeye girememiş tecrübeli isimler de vardı, yaşı çok genç ve daha üniversite öğrencisi veya hayata yeni atılmış olanlar da.
 
Renkli görüntülerin yaşandı aday tanıtım toplantısında Türkiye’de bürokrasinin en üst kademelerinde bir çok bakanlık nezdinde görev yapmış Emekli Danıştay Başsavcısı Halil Yılmaz ile Azganlık Belediye Başkanlığı görevini 3 dönem başarıyla yürüten bölge siyasetinin değerli isimlerinden Halil Demir, İskenderun Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek aday adayı olan Ergün Gözüküçük, 4 yıllık ilçe olan Arsuz’dan Sinan Kirmit ve Değer Tultak, Hukuk Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi Ecrin Nazlı İnan, Dörtyol’dan Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yapmış Mustafa Özbolat gibi seçkin isimler de vardı.
 
 
 
Mikrofon heyecanıyla sesi çok gür çıkan da vardı, sesi kısılan eli ayağı titreyen de..
 
Hele hele öyle aday adayları çıktı ki, AK Parti ve dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bağılılıklarını süslü cümleler ve şiirlerle anlattılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aday Tanıtım Toplantısında Vitrine Çıktılar.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet