Skip Navigation Links

İskenderun Doğa Kolej 3. T-MBA Kariyer Günü

İskenderunlu ASELSAN Uzmanı Doğa Kolejinde

İskenderun Doğa Kolej 3. T-MBA Kariyer Günü

Eğitim   A+a-

 İskenderun Doğa Kolejinde gerçekleşecek olan t-MBA 3. Kariyer Günleri programı, lise öğrencilerimizin kişisel gelişim süreçlerine katkıda  bulunarak, mezuniyet sonrası gelecek ve kariyer planlamalarına destek olmak amacı ile  öğrencilerimizin derslerde aldığı kuramsal bilgileri gerçek hayatla birleştirerek uygulamaya dönüştürmelerini, iletişim becerileri kazanmalarını, öz güvenlerinin gelişmesini, meslekleri her yönüyle tanıyıp doğru hedefler belirleyerek ilgi ve yetkinlikleri doğrultusunda uygun mesleği seçmelerini ve farkındalıklarının artmasını sağlamak amacıyla düzenlenmektedir. Program kapsamında birinci gün, milli savunma sanayiimizin öncü kuruluşlarından ASELSAN’da stratejik projelerde görev almış Mikro-Nano Teknolojiler uzmanları Kıdemli Lider Mühendis Ümit Tümkaya ve Lider Mühendis Ali Bilge Güvenç; ikinci gün, Yüksek Jeoloji Mühendisi Tuğba Ovalı v.e YALIM GRUP Genel Koordinatörü (CEO) Cüneyt Müjde; üçüncü gün, İskenderun Gelişim Hastanesi KBB CERRAHI Dr. Seda Selimoğlu Köse öğrencilerle bir araya gelecek  
 
 
İskenderunlu ASELSAN Uzmanı Doğa Kolejinde
 
İlk ve orta öğretimini İskenderun’da tamamladıktan sonra ODTÜ’de üniversite öğrenimini gerçekleştiren ve ASELSAN’da çalışma hayatına başlayan, ülkemizin kızılötesi dedektörler ve termal görüntüleme gibi elektro-optik sistemler alanında dışa bağımlılığına son veren projelere liderlik etmiş Ümit TÜMKAYA tecrübelerini paylaşmak üzere 7-8-9 Mayıs 2018 tarihlerinde İskenderun Doğa Kolejinde gerçekleştirilecek t-MBA 3. Kariyer Günlerine katılıyor.
 
 
YALIM Grup’un Başarılı Genel Koordinatörü (CEO) Cüneyt Müjde Öğrencilerle Buluşuyor
 
Birçok farklı sektördeki başarılı yatırımları ile Bölgemizin taşıyıcı kuruluşlarından biri olan YALIM Grup’un başarılı Genel Koordinatörü Cüneyt Müjde, iş yaşamına, kişisel gelişime ve profesyonel hayatta eğitimin rolüne ilişkin konularda tecrübelerini paylaşmak ve öğrencilerin sorularını cevaplandırmak üzere 7-8-9 Mayıs 2018 tarihlerinde İskenderun Doğa Kolejinde gerçekleştirilecek t-MBA 3. Kariyer Günlerine katılıyor.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet