Skip Navigation Links

Prof. Dr. Güler Bilen Alkan Gururumuz Oldu..

Barbaros Gemi İnşaatı Ve Denizcilik Fakültesi Dekanı olan Prof. Dr. Güler Bilen Alkan, başarılarıyla göz doldurunca önemli görevlere getirildi.

Prof. Dr. Güler Bilen Alkan Gururumuz Oldu..

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)’nin kuruluşu döneminde İstanbul Üniversitesi gibi önemli bir kariyeri bırakan ve Barbaros Gemi İnşaatı Ve Denizcilik Fakültesi Dekanı olan Prof. Dr. Güler Bilen Alkan, başarılarıyla göz doldurunca önemli görevlere getirildi.
Başarılı bilim insanı Prof. Dr Güler Bilen Alkan, önce 6 ay kadar Yalova Üniversitesi’nde vekaleten rektörlük yaptı ve ardından yapılan rektör atamasıyla beraber İSTE’deki görevine geri döndü.
İskenderun Teknik Üniversitesi Barbaros Gemi İnşaatı Ve Denizcilik Fakültesi Dekanlığı görevinde göz dolduran çalışmalara imza atan Prof. Dr. Güler Bilen Alkan, bu kez de tüm akademisyenlerin hayallerini süsleyen Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK)’te Denetleme Kurulu Üyeliğine atandı.
Önemli bir bilim insanı olarak tüm görevlerini layıkıyla hakkını vererek yapan Prof. Dr. Güler Bilen Alkan, idealist kişiliği ve insani yönüyle de çok sevilen bir isim.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet