Skip Navigation Links

İSTE Öğrencisi 'İSTE'di ve Sergisini Açtı!

İSTE öğrencisi Sibel TÜMKAYA, Park Forbes AVM’de ilk kişisel sergisini açtı.

İSTE Öğrencisi 'İSTE'di ve Sergisini Açtı!

Kültür Sanat   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) öğrencisi Sibel TÜMKAYA, Park Forbes AVM’de ilk kişisel sergisini açtı. Serginin açılışına İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ ve akademisyenler de katıldı.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu (İMYO) Geleneksel El Sanatları Bölümü öğrencisi Sibel TÜMKAYA, ‘Zümrüdü Anka’ isimli ilk kişisel sergisini açtı. “Teknoversite" vizyonunun yanı sıra sanata da büyük destek veren İSTE, kendi öğrencisinin ilk kişisel sergisinde de yanındaydı. Serginin açılışını; İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ, İSTE SKS Daire Başkanı Prof. Dr. Yasemin Bircan YILDIRIM, İMYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan KALPAKÇIOĞLU ve Geleneksel El Sanatları Bölümü öğretim elemanları hep birlikte yaptı.
 
Mutluluğu yüzünden okunan Sibel TÜMKAYA bunun ilk kişisel sergisi olduğunu belirterek; "Uzun zamandır sanatın içindeydim, sanat anlayışımın gelişmesinde de katkı gösteren hocalarımdan aldığım kıymetli bilgilerle de kendimi daha çok geliştirdim. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.
 
Zümrüdü Anka’ isimli sergi, Park Forbes AVM'de 2 Mayıs akşamına kadar ziyaretçilere açık olacak.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet