Skip Navigation Links

3. Teknoversite Günleri için Geri Sayım Başladı!

İSTE, artık geleneksel hale gelen Teknoversite Günleri’nin üçüncüsünü gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyor.

3. Teknoversite Günleri için Geri Sayım Başladı!

Eğitim   A+a-

 Teknoversite vizyonu ile kurulan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), artık geleneksel hale gelen Teknoversite Günleri’nin üçüncüsünü gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyor. İSTE, tüm teknoloji dostlarını 3-5 Mayıs 2018 tarihlerinde Merkez Kampüs’te gerçekleşecek ‘3. Teknoversite Günleri’ne’ bekliyor.
 
“Teknolojiyi üniversiteleştirmek ve üniversiteyi teknolojikleştirmek” hedefiyle Teknoversite Vizyonu’nu kurumsallaştırarak gelenekselleştiren İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Teknoversite Günleri etkinliğinin üçüncüsünü gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyor. Tescili İskenderun Teknik Üniversitesi’ne (İSTE) ait olan ‘TEKNOVERSİTE GÜNLERİ’ üçüncü yılında; katılımcılar için faydalı birçok eğitimi ve etkinliği içeren bir bilim ve teknoloji şenliği olarak perdelerini açıyor. 3 Mayıs 2018 (Perşembe) – 5 Mayıs 2018 (Cumartesi) tarihleri arasında İSTE Merkez Kampüs’te gerçekleştirilecek olan ve özellikle teknolojiseverlerin heyecanla beklediği “3. Teknoversite Günleri’nin” açılış töreni; 3 Mayıs 2018 Perşembe Saat 13.30’da İSTE Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda (Kırmızı Salon) yapılacak.
 
Yoğun, kapsamlı ve dolu dolu bir program ile üç gün sürecek olan; teknoloji, inovasyon ve Ar-Ge uzmanlarını, otoritelerini ve ilgilileri bir araya getiren “3. Teknoversite Günleri” katılımcılar için eşsiz bir platform sunacak. 3. Teknoversite Günleri’nde; İSTE’li öğrenciler bir yıllık emeklerini ve hünerlerini de sergileyecek. Alanında uzman birbirinden değerli konuklar teknoloji gündemine dair pek çok önemli konuda konferanslar vererek öğrencileri bilgilendirecek. Teknoloji dünyasındaki güncel gelişmelerin aktarılacağı konferans, seminer ve panellerin yanı sıra; öğrenci topluluklarının kariyer günleri, eğitim programları, yarışmalar, proje sergileri, spor faaliyetleri, sergiler, film gösterimleri, bisiklet gösterileri, uçuş simülasyonu ile sanal uçuş deneyimi, 3D yazıcı ile maket yapımı gösterisi, off-road yarışmaları, robot gösterileri ve yarışmaları, konserler ve benzeri gibi birçok faaliyet ve etkinlik 3. Teknoversite Günleri’nde ziyaretçileri ve katılımcıları bekliyor. Düzenlenecek çekilişlerle sürpriz hediyelerin de dağıtılacağı 3. Teknoversite Günleri’nin güncel ve detaylı programına http://www.iste.edu.tr/3-teknoversite-gunleri adresinden ulaşılabiliyor.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet