Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bürokrasi Tecrübem ve Siyasetin Gücüyle Hizmete Devam Etmek İstiyorum..

Halil Yılmaz Tecrübe ve Birikimiyle Yola Çıktı..

Bürokrasi Tecrübem ve Siyasetin Gücüyle Hizmete Devam Etmek İstiyorum.. Web
TV

Gündem   A+a-

 AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Emekli Danıştay Başsavcısı Halil Yılmaz, adaylık çalışmalarına ilçe teşkilatları ve belediye başkanlarını ziyaret ederek devam ediyor.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ile İlçe Başkanı Veysi Güler ve yönetim kurulunu ziyaret eden Halil Yılmaz, 40 yılı aşan bürokrasi tecrübesiyle Hatay’ı değerlendirdi ve neden milletvekili aday adayı olduğunu anlattı.
Bürokrasinin zirvesinde edindiği tecrübeyle Hatay’a yapılan hizmetlerdeki katkılarını ve sorunların çözümüne sunduğu katkıları Belediye Başkanı Bekir Altan ile ilçe Başkanı Veysi Güler ve yönetim kuruluna anlatan AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Halil Yılmaz, milletvekili olarak Hatay’a hizmet etmek isteğini ifade etti ve bürokrasideki bilgi, birikim ve tecrübesini kullanarak daha verimli olacağını sözlerine ekledi.
Samimi duygularını aktaran Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı ve Danıştay Başsavcılığı görevleri başta olmak üzere bulunduğu makamlarda her zaman insanına ve bölgesine katkı veren Halil Yılmaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, Hatay milletvekilliği yolunda başarılar diledi.
 
 
 
Bürokrasi Tecrübem ve Siyasetin Gücüyle Hizmete Devam Etmek İstiyorum..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş