Skip Navigation Links

Osman Uzan Akparti'den Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Siyaset, Spor ve İş Dünyasının sevilen genç iş adamı

Osman Uzan Akparti'den Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Politika   A+a-

 Hatay Bölgesinde Siyaset, Spor ve İş Dünyasının yakından tanıdığı genç iş adamlarından Osman Uzan, 27. Dönem Hatay Milletvekilliği için Ak Parti genel merkezine aday adaylığı başvurusunu yaptığı öğrenildi.
AK Parti genel merkezine yaptığı başvurunun ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan genç iş adamı Osman Uzan şunları söyledi.
Türkiye’nin 2023 hedefine ulaşabilmesi bölgesel ve küresel iddialarını gerçekleştirebilmesinin etkin ve güçlü iktidar yapılarını gerektirdiğini ifade eden Uzan şöyle dedi.
“Çanakkale’de tarih yazan bir gençliğin bugünkü mirasçılarıyız. Allah Nasip eder de Meclise girersem öncelikli meselem Milli ve Manevi değerler çerçevesinde Vatanıma, Milletime ciddi manada özverili şekilde hizmet etmek olacaktır. Biz listeye gireriz, giremeyiz onun önemi yok. Ama Ülkemizin ve Devletimizin geleceği için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanında yer aldık. Bundan sonra da almaya devam edeceğiz. Adaylığımızın Ülkemiz, Devletimiz ve İlimiz için hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. ” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet