Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun!..

Seyfi Dingil,” İnsan kaynağının temel dinamiği olan emek, hayatımızdaki en onurlu değerlerin başında gelmektedir” dedi.

Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun!..

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İnsan kaynağının temel dinamiği olan emek, hayatımızdaki en onurlu değerlerin başında gelmektedir” dedi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeni ile Kutlama Mesajı yayınladı.
Başkan Seyfi Dingil mesajında şunları kaydetti:
“Toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmet sunan tüm çalışanların emeklerine verilen değerin ve saygının bir ifadesi olan 1 Mayıs günü ülkemizde  “Emek ve Dayanışma Günü” olarak kutlanmaktadır.
Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine, çözüm yollarına ilişkin görüşlerin tartışılmasına olanak sağlamıştır. Devletimizin, çalışanlarımız, sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle işbirliği içinde yürüttüğü çalışmalar, ülkemizin daha parlak bir geleceğe yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır.
Emeğin, alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı bu günde, ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında büyük payı olan tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs “Emek ve Dayanışma Gününü” en içten duygularımla kutlar, aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir hayat sürmelerini temenni ediyorum.”
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar