Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO Başkanı Yılmaz, “El Birliği ile Ekonomiye Değer Kazandıracağız”

ATSİAD Yönetiminden İTSO’ya hayırlı olsun ziyareti

İTSO Başkanı Yılmaz, “El Birliği ile Ekonomiye Değer Kazandıracağız”Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD) yönetim kurulu üyeleri İTSO yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
ATSİAD Başkanı Yusuf Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin İTSO ziyaretinde ağırlıklı olarak bölge ekonomisi ve yeni projeler ela alındı.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun’un iki güzide kuruluşu ile birlikte her zaman uyum içerisinde hareket ettik. Bundan sonra da İskenderun’a değer katacak, her türlü projelerde birlikte hareket edebiliriz. ATSİAD yönetim kurulu üyelerindeki bazı arkadaşlarımız aynı zamanda Odamız Meclis ve yönetiminde de yer almaktadırlar. Sizlerin fikirleri bizlere ve dolayısıyla bölgemiz ekonomisine pozitif yansıyacağını tahmin ediyoruz. Yeni süreçte hem sizler hem de bizler için bölgemiz ekonomisine, istihdama ve yeni projelere değer katmak için çalışacağımıza inanıyorum ” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
ATSİAD Başkanı Yusuf Yılmaz ise; “Şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına İTSO yönetimine ve Meclise yeni seçilen tüm arkadaşlara hayırlı olsun demek için buradayız. ATSİAD olarak şehrimiz ekonomisine daha faydalı olabilmek adına bizler üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. El birliğiyle yaşadığımız şehrimize ve bölgemize daha faydalı olmak için çaba sarf edilmesi gerektiğini düşünüyor ve bu yönde çalışmalar yapıyoruz” dedi.
ATSİAD yönetiminin ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyeleri Gassan Kuran ve Müfit Tennioğlu da hazır bulundular.
 
 
 
 
 
 
 
İTSO Başkanı Yılmaz, “El Birliği ile Ekonomiye Değer Kazandıracağız” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş