Skip Navigation Links

Nazım Culha “Pıtırcık Kreş'in” Etkinliğine Katıldı

Nazım Culha, Arsuz Pıtırcık Gündüz Bakım Evi ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi’nin düzenlemiş olduğu 23 Nisan etkinliğine katıldı.

Nazım Culha “Pıtırcık Kreş'in” Etkinliğine Katıldı

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Pıtırcık Gündüz Bakım Evi ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi’nin düzenlemiş olduğu 23 Nisan etkinliğine katıldı.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Pıtırcık Gündüz Bakım Evi Ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi’nin düzenlemiş olduğu “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliği ’ne”, Eşi Selda Culha, Arsuz Belediyesi Meclis Üyesi Faiz Ekenel ile katıldı. Başkan Culha, “ Burada bulunan değerli misafirlerimiz çocuklarımızı izlemeye gelmiş, bizde çocuklarımızı izlemeye geldik. Özellikle ilçemizde kreş konusunda, eğitim konusunda çok ciddi hizmetler üreten Pıtırcık kreşimizin değerli sahibi ve müdürü olan Cemile Hanım, değerli hocalarımız ve tüm personeliyle gurur duyuyoruz. Çocuklarımız önemlidir, herkese emanet edilmez. Onlar bizim geleceğimizdir. Aydınlık geleceğimizin direkleridir. Hepimiz öz çocuklarımız gibi tüm çocukları koruyacağız. Bu eğitim kurumlarımız koruyacak. Ben bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu.
Kreş öğrencilerinin hazırladığı gösterilerden sonra, pasta kesimi gerçekleşti. Ardından özgürlük balonlarını çocuklarla beraber havaya bırakan Nazım Culha, etkinlik sonunda çocukların yapmış oldukları çalışmaların bulunduğu sergiyi açtı.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet