Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu

Arsuz’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Arsuz'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediyesi ve Arsuz Kaymakamlığı’nın ortak düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Etkinliklerine Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın yanı sıra, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Garnizon Komutanı Cengiz Çoban, Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Arsuz İlçe Jandarma Komutanı Astsb. Bçvş. Tahir Şensoy, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Daire Amirleri, Arsuz Belediyesi Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Muhtarlar, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Arsuz ’un en büyük ve en önemli projelerinden biri olan Arsuz Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri, çelenk sunumuyla başladı ve protokol üyelerinin halkın ve çocukların bayramını kutlamasıyla devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, bu günün çok büyük bir anlam ifade ettiğini, çocuklarımızın bu mirasa sahip çıkması gerektiğinin belirtti. İlçede bulunan okulların bazı öğrencileri tarafından 23 Nisan şiirleri okundu ve çeşitli dans gösterileri yapıldı.
Arsuz ilçesi genelinde, ilk ve ortaokullar arasında yapılan, 23 Nisan konulu resim, şiir yarışmasında ve İlçede düzenlenen 23 Nisan egemenlik kupası yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş