Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan VURUCU’dan Öğrencilere Anlamlı Hediye…

Adnan Vurucu ilçe genelinde ki tüm ortaokullarda öğrenim gören 8.Sınıf öğrencilerine, 10 adet kitaptan oluşan test setini hediye etti.

Başkan VURUCU’dan Öğrencilere Anlamlı Hediye…Web
TV

Belen   A+a-

 Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ilçe genelinde ki tüm ortaokullarda öğrenim gören 8. Sınıf öğrencilerine, içerisinde 10 adet kitaptan oluşan, test setini hediye etti.
 
İlçe genelindeki 12 Ortaokul’da eğitim gören ve Liselere Giriş Sınavına girecek olan, toplamda 423 8. sınıf öğrencisine, içerisinde 10 kitaptan oluşan test kitaplarını dağıtan Başkan Vurucu öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.
 
Başkan Vurucu, “Sınava az bir süre kala sizlere bir nebze de olsa yardımcı olmak anlamında soru kitaplarından oluşan setleri hediye etmek istiyorum. Zaman kısa kitaplarımız kalın, bugünden tezi yok kitaplarımızdaki soruları çözerek, hem test çözme alışkanlığınızı hızlandıracak, hem de eksik olarak gördüğünüz konuların testlerini çözerek sınavda başarılı olma yolunda bir adım daha atmış olacaksınız. Sizler ülkemizin aydınlık yarınları, muasır medeniyetler seviyesine gelme yolumuzda bizlerin umudusunuz. Kendinize güvenin, çok düzenli ve verimli çalışın. Gireceğiniz Liselere Giriş Sınavınız, sizlerin üniversite seçiminde ve bundan sonraki yaşantınızda hangi dala yöneleceğinizi belirleyen en önemli sınavlardan biridir. Sizlere şimdiden başarılar diliyorum.” İfadelerini kullanarak, öğrencilere hitapları takdim etti
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Başkan VURUCU’dan Öğrencilere Anlamlı Hediye… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar