Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yusuf Mansuroğlu: İskenderun’u Temsil Edecek Aday İsteyeceğiz!!!

CHP İskenderun ilçe örgütü 24 haziran da yapılacak olan genel seçim için start verdi..

Yusuf Mansuroğlu:  İskenderun’u Temsil Edecek Aday İsteyeceğiz!!!Web
TV

Gündem   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, parti olarak seçime hazır olduklarını belirterek, süre kısıtlılığı nedeniyle önseçim şansının kalmadığını söyledi.
CHP Iskenderun ilçe örgütü 24 haziran da yapılacak olan genel seçim için start verdi..
İskenderun ilçe binasında düzenlenen ve milletvekili adayları Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Doktor Ender Çolakoğlu ile partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu seçime hazır olduklarını belirterek " Düne kadar erken seçim isteyenleri vatan haini olarak nitelendirenler bugün baskın seçimle kendilerini kurtarma yoluna gidiyorlar. Secimden korkmayız ve kaçmayız. Hodri meydan" dedi...
Çok titiz bir çalışma ile seçmen listelerini muhtarlar öncülüğünde inceleyerek çalışacaklarını belirten Mansuroğlu, listede ilan edilen tüm adayları baş tacı edeceklerini ancak, genel merkezden İskenderun’u TBMM’nde temsil edecek bir aday için de talepte bulunacaklarına dikkat çekti.
Küskünlük ve dargınlığı kesinlikle kabul edilemez bulduğunu belirten Yusuf Mansuroğlu, AK Parti’yi iktidardan indirmek için var güçleriyle çalışacaklarına vurgu yaptı.
 
 
 
Yusuf Mansuroğlu:  İskenderun’u Temsil Edecek Aday İsteyeceğiz!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş