Skip Navigation Links

Gübretaş Ortaokulu’nda Anlamlı ve Güzel Bir Gün Geçirdiler..

İskenderun Denizciler Gübretaş Ortaokulu, anlamlı bir günde bölge protokolünü, veliler ve öğrencilerle buluşturdu.

Gübretaş Ortaokulu’nda Anlamlı ve Güzel Bir Gün Geçirdiler..

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili,İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooparatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, Payas İlçe Milli Eğitim Müdürü Eray Sarı, Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, okul müdürleri, veliler ve de öğrencilerin katıldığı Gübretaş Ortaokulu’ndaki fidan dikimi, mescit, öğretmenler odası ve de kermes açılışı oldukça renkli ve görkemli oldu.
Okul bahçesinde oluşturulan Zeytin Dalı Hatıra Ormanı’na protokol üyeleri ve öğrenciler tarafından dikilen fideler toprakla buluşturuldu.
İskenderun Bahar Kırtasiye Sahibi Ertuğrul Dönmez tarafından tefrişi yapılan öğretmenler odası eksiksiz bir şekilde teslimi yapılarak öğretmenlerin kullanımına açıldı.
Bahar Kırtasiye Sahibi Ertuğrul Dönmez’e okula katkılarından dolayı plaketini İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil verdi.
Öğretmen, veli ve öğrencilerin ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için okul bünyesinde yapılan mescitin açılışı da yine protokol üyeleri tarafından yapıldı.
Okulun mescidini yaptıran dekorasyon firması sahibi Mehmet Çabuk’a plaketini AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili verdi.
Kermes etkinliğinde ise öğrenci ve velilerin hazırladıkları yiyecek ve el emeği göz nuru ürünlerin protokol üyeleri ve veliler tarafından alınarak okula önemli bir katkı sunuldu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet