Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Culha’dan “23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı” Mesajı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha “Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Culha’dan “23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı” Mesajı

Gündem   A+a-

Başkan Culha mesajında, “Kurtuluş savaşı ile başlayan süreç, 23 Nisan 1920 yılında tescillenerek ülkenin aydınlığa, demokrasiye, Cumhuriyete, özgürlüğe yürüdüğü bir süreçtir. Meclisin kurulması demek, halkın iradesiyle bir yönetimin oluşması, halkın iradesi de demokratik bir yönetim demekti. Kadınlara söz hakkı tanıması ve çocuklarımızın daha huzurlu, rahat ve savaştan uzak bir hayat geçirmesi demekti.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bu meclisi kurarak aslında demokrasinin gelmesi, egemenliğin kayıtsız şartsız ulusa ait olması demekti. Cumhuriyet ve demokrasi gibi vazgeçilmez değerlerimiz, atamızdan bizlere bırakılan bir miras değil, bedeli en ağır şekilde ödenmiş ve bizim her ne pahasına olursa olsun muhafaza ederek çocuklarımıza ulaştıracağımız emanetlerdir. Ve bugün, demokrasinin peşinde koşan, tek adam rejimine her zaman karşı çıkan ve çıkacak olan çocuklarımız, geleceğimizin bayramıdır.
Daha güzel, daha refah ve daha özgür bir geleceği sağladığımız, atasına bağlı, Cumhuriyetine sevdalı, aydınlık yüzlü çocuklarımızın geleceği, ülkemizin yarınları için sorumluluğumuzun bilincinde, tüm yüreğimizle görevimizin başındayız. Bu bağlamda Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutlar, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkenin demokrasi, halk iradesiyle yönetilmesi için mücadele eden herkesi rahmetle anıyorum,” ifadelerini kullandı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar