Skip Navigation Links

HBB ve Çukurova Belediyeler Birliği'nden Eğitim Semineri

İhale mevzuatı hakkında bilgiler paylaşıldı.

HBB ve Çukurova Belediyeler Birliği'nden Eğitim SemineriWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ve Çukurova Belediyeler Birliği Yerinde Hizmet Programı kapsamında 20 Nisan Cuma günü HBB Meclis Salonu’nda ‘Kamu İhale Kanunu Mevzuatı’ konulu eğitim semineri gerçekleştirdi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen eğitimin HBB personellerine büyük katkı sağlayacağını ifade eden yetkililer, bu eğitim programlarının yaygınlaştırılması gerektiğinin altı çizdi.

“İHALE MEVZUATI HAKKINDA BİLGİLER PAYLAŞILDI”

Kamu ihale mevzuatının temel ilkeleri, kapsam ve istisnalar, ihale süreçlerine ilişkin ana kurallar, teknik şartnamenin hazırlanması, yaklaşık maliyetin hazırlanması, hizmet alımlarında yaklaşık maliyet, mal alımlarında yaklaşık maliyet gibi ana başlıklar altında ihalelerin sağlıklı bir şekilde sonuçlandırılması amacıyla gerçekleştirilen seminerde, eğitimci Hidayet Aktan tarafından katılımcılara sunum eşliğinde bilgiler aktarıldı.
 
Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, tüm belediyeleri birlik çatısı altında toplamak ve iyi uygulama örneklerinin yaygınlaşmasını desteklemek amacıyla eğitimlerin devam edeceği bildirildi.
 
 
 
 
 
HBB ve Çukurova Belediyeler Birliği'nden Eğitim Semineri videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet