Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Beş Temmuz’da Coşkulu 23 Nisan Şenliği!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılının 98. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri başladı.

Beş Temmuz’da Coşkulu 23 Nisan Şenliği!Web
TV

Eğitim   A+a-

 Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılının 98. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri başladı.
Her okulun kendi bünyesinde organize ettiği kutlamalar kapsamında, Beş Temmuz İlkokulu’nda düzenlenen bayram şenliği büyük beğeni topladı.
Okul Müdürü Fikret Türkoğlu, Müdür Yardımcıları, öğretmenler ve okul aile birliğinin yoğun emek harcayarak organize ettikleri Bayram Şenliğinde öğrenciler hem hünerlerini sergilediler hem de doyasıya eğlendiler.
Velilerin yoğun ilgi gösterdiği şenlikte bazı sınıfların yaptığı dans gösterileri de büyük alkış aldı. Velilerin fotoğraf çekmek için birbirleriyle yarıştığı gösterilerde öğrencilerin sergiledikleri performans takdire şayandı.
Gösteriler sonrası yapılan çekilişte bisiklet ve tabletin yanı sıra dağıtılan pek çok hediye çocukları mutlu etti.
Şiirlerin de okunduğu şenlikte ayrıca okul bahçesine yerleştirilen şişme oyun parkları da minik öğrencilerin ilgi odağı oldu. Döner, şekerleme, yiyecek içecek stantlarıyla birlikte 5 Temmuz İlkokulunda kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tam bir şenlik havasında geçti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beş Temmuz’da Coşkulu 23 Nisan Şenliği! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş