Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sporcuların başarılarının kentin tanıtımı açısından da önemli olduğunu belirtti.

Başkan Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

Spor   A+a-

Siirt’te düzenlenen ortaokullar arası yıldızlar futbol kategorisinde bölge şampiyonu olarak Türkiye ortaokullar arası yarı final karşılaşmalarına katılmaya hak kazanan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldız Futbol Takımı ve Antalya’da düzenlenen Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasından altın madalya ile dönen İskenderun LARA spor kulübü sporcuları Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ile bir arada olmaktan ve kıymetli gençlerimizin başarılarına tanık olmaktan büyük bir mutluluk ve kıvanç duyuyoruz. Sporun hayatımızda yeri ve önemi çok büyüktür. Gençlerimizin geleceğe hazırlanması sürecinde doğru ve faydalı bir şekilde yönlendirilerek, üstün başarılara zemin hazırlayan okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimize en kalbi duygularla teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başarılı Sporcuları Kutluyorum
Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sportif faaliyetleri hep destekledik. Çeşitli kurslar ve eğitim vererek farklı branşlarda birçok sporcunun başarılı bir şekilde eğitim almasını sağlıyoruz. Daha büyük başarılara imza atacağınıza canı gönülden inanıyoruz “diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil başarılı sporculara çeşitli ödüller verdi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet