Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi Spor Birimi Kurdu

Sosyal belediyecilik anlayışını spora ve sporcuya verdiği destekle güçlendiren İskenderun Belediyesi bünyesinde yeni spor birimi kurdu.

İskenderun Belediyesi Spor Birimi Kurdu

Gündem   A+a-

Sporun sağlıklı hayatın temel bileşenlerinden biri olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "belediyecilik anlayışımızda rutin hizmetlerimiz ile birlikte özellikle gençlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda spor birimimiz faaliyete geçecek. Spor, hayatımızın vazgeçilmez bir gerçeği ve bizlerde bu doğrultuda hizmet üretmeye gayret ediyoruz. Bu amaçla yeni kurduğumuz spor birimi şehrin ihtiyaçlarına uygun hareketle kentimizin bir spor şehri olması için çalışmalar yapacaktır" dedi.
Kurulan birimle hem gençliğe yönelik eğitici ve yönlendirici hizmetler sunmak hem de kurumlarla işbirliği içerisinde sportif faaliyetlerin uygulanmasını hedeflediklerini belirten Başkan Seyfi Dingil, “ilçemizde her bireyin bir spor dalı ile uğraşabilecek olanaklara sahip olması büyük önem verdiğimiz bir konudur. Haziran ayı içerisinde geniş kapsamlı ücretsiz yaz spor Okullarımız ile halkımızın yanında olacağız” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet