Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MKÜ Mimarlık Fakültesi öÖğrencileri İTSO’da Proje Çalışması Yaptılar

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Mimarlık bölümü 3. Sınıf öğrencileri İTSO’da projelerini sundular.

MKÜ Mimarlık Fakültesi öÖğrencileri İTSO’da Proje Çalışması Yaptılar

Gündem   A+a-

İskenderun Teknik Üniversitesi sahasına yapılması planlanan Kültür ve Kongre Merkezinin tasarım projelerini hazırlayan Hatay MKÜ Mimarlık Bölümü öğrencilerinin projeleri İTSO’da incelendi.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO yönetim kurulu üyesi Müfit Tennioğlu ve İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, MKÜ Mimarlık bölümü öğrencilerinin hazırlamış oldukları projeleri bilgisayar ortamında detaylı bir şekilde incelerken, öğrencilerde hazırladıkları projelerle ilgili İTSO yönetimine teknik bilgiler verdiler.

Başkan Yılmaz; “İTSO Olarak Üniversiteye her zaman destek oluyoruz”

Hatay MKÜ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 3. Sınıf öğrencilerinin İTSO’yu ziyaretlerinden ve hazırladıkları projelerden ötürü kutlayan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO’nun Genel yapısı hakkında Üniversite öğrencilerine bilgiler vererek; “İTSO olarak son yıllarda en çok önem verdiğimiz konuların başında eğitim yer almaktadır. Odamız üyelerimize ve personellerimize yönelik en fazla eğitimler bu dönemde olmuştur. İskenderun’da üniversitelere en çok katkıyı veren kuruluşların başında İTSO gelmektedir. Bu da Odamızın eğitime ne kadar önem verdiğini göstermektedir. Bunun yanında başarılı üniversite öğrencilerimize karşılıksız burs verilmektedir. Geleceğin mimarı olacak siz değerli öğrencilerimizin hazırlamış oldukları projelerin hepsi birbirinden değerli olduğuna eminim. İskenderun Teknik Üniversitesi sahasına yapılması planlanan Kültür ve Kongre Merkezinin tasarım projesi bu sizlerin yaptıkları projelerden biri olacağı kanaatindeyim.” dedi. İTSO yönetim kurulu üyesi Müfit Tennioğlu da MKÜ Mimarlık bölümü 3. sınıf öğrencilerinin hazırlamış oldukları projeleri inceleyerek değerlendirme fırsatı bulurken, öğrencilere yaptıkları projelerle ilgili teknik bilgiler de verdi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar