Skip Navigation Links

Romanya ile Osmaniye Arasında İlişkiler Güçlendirilebilir..

Romanya İskenderun Fahri Konsolosu Faruk Rende, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun’u ziyaret etti.

Romanya ile Osmaniye Arasında İlişkiler Güçlendirilebilir..

Gündem   A+a-

 Romanya İskenderun Fahri Konsolosu olarak Hatay ve Osmaniye sorumluluk alanında faaliyetlerini sürdüren, Romanya ile ticaret köprüsü başta olmak üzere, eğitim, bilim ve kültürel alanlarda işbirliğinin artırılması için çalışan Faruk Rende, 2018 yılında Osmaniye’de yapmayı planladığı faaliyetlerle ilgili Vali Ömer Faruk Coşkun’a bilgi verdi.
Fahri Konsolos Faruk Rende, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ile Korkut Ata Üniversitesi’nin bir çok konuda çalışmalara katkı sunabileceğini ifade etti.
Vali Ömer Faruk Coşkun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Osmaniye’de yapılacak çalışmalara katkı vermekten memnuniyet duyacağını ifade etti.
Osmaniye OSB’nin gelişmesi ve ağır sanayinin büyümesi sonrası kentte önemli bir ilerleme kaydedildiğini belirten Vali Coşkun, Osmaniye’nin Erzin ve Yumurtalık liman bağlantılarının da bitme aşamasına geldiğini söyledi.
Faruk Rende’nin Vali Ömer Faruk Coşkun’a ziyareti, Romanya ile Türkiye arasındaki ticari, eğitim ve kültürel alanlardaki geçmişe dayanan süreç üzerine devam etti.
Faruk Rende, Vali Ömer Faruk Coşkun’u İskenderun’da ağırlamaktan memnuniyet duyacağını belirterek davet etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet