Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun’da 110 Kilo Sahte Bal Ele Geçirildi

Ekipler seyyar satıcıya ceza-i işlem uygulayarak söz konusu ballara el koydu.

İskenderun’da 110 Kilo Sahte Bal Ele Geçirildi

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaptıkları denetimlerde vatandaşlara sahte bal satışı yapan bir kişiyi 110 kilo bal ve 20 kilo sahte pekmez ile birlikte yakaladı.
Ekipler seyyar satıcıya ceza-i işlem uygulayarak söz konusu ballara el koydu.
Yapılan denetimler hakkında bilgiler veren İskenderun Belediyesi Zabıta müdürü Bekir Aksoy ,”Ekipler kent genelinde denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekiplerimiz eski SSK hastanesi civarında sahte bal sattığını tespit ettiği seyyar satıcıya ceza-i işlem uygulayarak söz konusu ballara el koydu. Halk sağlığını tehdit eden, ucuz ve kalitesiz ürün satarak haksız rekabet oluşturanlara karşı denetimlerimize devam edeceğiz. Ele geçirilen sahte bal ve pekmez ise imha edilecek” dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise “Şehrimize dışarıdan gelerek ürün satmaya çalışan, esnaflar arasında haksız rekabet oluşturdukları gibi kalitesiz ürünle de vatandaşların sağlığı ile oynayan her türlü satıcıya yasaların öngördüğü şekilde müdahale ediyoruz. Bundan sonra da bu gibi durumlara karşı vatandaşımızın desteğini alarak, söz konusu olumsuzlukların önüne geçmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş