Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil Kermes Açılışına Katıldı!

İskenderun Belediye Başkanı başkan Seyfi Dingil yunus emre orta okulu öğrencileri tarafından düzenlenen yılsonu kermesine katıldı.

Başkan Seyfi Dingil Kermes Açılışına Katıldı!

İskenderun   A+a-

 Okul bahçesinde düzenlenen kermese Ak Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili, mahalle muhtarları, öğretmenler, veliler, öğrenciler katıldı.
Kermes öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kermesin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek kermesin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutladı.
Daha protokol üyeleri kermesi gezerek kermeste öğrencilerin yaptığı el işi ürünler hakkında bilgiler aldılar.
Başkan Seyfi Dingil kermes açılışının ardından Adıyaman’da düzenlenen Ortaokullar Futbol Turnuvası’nda bölge şampiyonluğunu kazanan Yunus Emre İlköğretim Ortaokulu futbol takımını tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.
İskenderun Yunus Emre Ortaokulu bahçesinde düzenlenen geleneksel kermesin açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Adıyaman'da düzenlenen Ortaokullar Futbol Turnuvası'nda bölge şampiyonluğu kazanan okulun başarısından dolayı Okul Müdürü Cihangir Kaya başta olmak üzere tüm öğretmenleri kutladı.
Okul Müdürü Cihangir Kaya, “bizlere her zaman destek olan kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve ilçe milli eğitim müdürümüze çok teşekkür ediyorum" dedi.
Okulun hem sınavlarda ve hem de sportif yarışmalarda birçok başarıya imza attığını belirten Başkan Seyfi Dingil, "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Başarılarınızla bizleri gururlandırıyorsunuz. İskenderun'un adını bölgede duyurdunuz şimdi de Türkiye Şampiyonası'na katılacaksınız. Ben inanıyorum ki orada da başarılı olacaksınız. “diye konuştu.
Düzenlenen kermesin sonunda Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Bestami Bilgili ve muhtarlar okul takımını tebrik ederek, çeşitli hediyeler takdim ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar