Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İGC Yönetiminden İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek yeni yönetime başarılar dilediler.

İGC Yönetiminden İTSO’ya Hayırlı Olsun ZiyaretiWeb
TV

Gündem   A+a-

 İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek; “İskenderun ekonomisine yön veren, bölgenin en önemli sivil toplum kuruluşu olan ve İskenderun’u hakkıyla temsil eden Meclisimiz yapılan demokratik bir seçimin ardından yeni yönetimini de belirlendi. İTSO olarak bölge ekonomisine değer katacak önemli projelerde yer alacağız. Bu projelerde ve İTSO’nun faaliyetlerinde her zaman yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen İGC yönetimine ve basın çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.
 
İGC Başkanı Veysel Cıncık ise, Yeni yönetime başarılar dileyerek; “Geçmiş dönemde yaşanan kısır çekişmelerin artık bittiğine inanıyoruz. Bundan sonra İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası şehrin ekonomik yönden kalkınması, tanıtılması açısından özverili bir çalışma içerisine girmelerini umut gediyoruz. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ve Basın mensupları olarak İTSO’nun tüm çalışmalarının yanındayız. İTSO’nun ve kentin çıkarları doğrultusunda el birliği ile hareket edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bizler, İGC yönetimi ve basın mensupları olarak tekrar yeni yönetime başarılar diliyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
 
İGC yönetiminin hayırlı olsun ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyeleri Gassan Kuran, Yusuf Yılmaz, Raşit Özyurt ve İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez de yer aldılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
İGC Yönetiminden İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş