Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dörtyol TSO'da Ercan Yıldırım Dönemi

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasında Cemal Talay dönemi kapandı Oda Başkanı Ercan Yıldırım, Meclis Başkanı Mustafa Şahin oldu.

Dörtyol TSO'da Ercan Yıldırım Dönemi

Ekonomi   A+a-

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasında 2017 yılı Kasım ayında ertelenen seçimlerle birlikte süren beş aylık heyecan 11 Nisan 2018 Çarşamba günü yapılan organ seçimleriyle tamamlandı.
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası 7 Nisan 2018 Cumartesi günü Meclis Üye ve Meslek komite seçimlerini yapmıştı. Ticaret Odasına Başkan adaylıklarını açıklayan Ercan Yıldırım’a ait sarı liste 19, Cemal Talay’a ait beyaz liste ise 6 meclis üyesi çıkartmıştı.
İlçe Seçim Kurulu nezaretinde toplanan 25 meclis üyesi 11 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 10:00’dan itibaren Yönetim, Disiplin, Üst Kurul ve Meclis Başkanlığı için oy kullandı. Meclis üyelerinin tamamının iştirak ettiği seçimlerde oy kullanma işlemi saat 11:00’da tamamlanarak sayım yapıldı.
Yönetim Kurulu için Ercan Yıldırım’ın başkanlığında Hacı Dede Tokgöz, Mehmet Çankır, Mehmet Ertunç, Muhammet Sait Arslan, Bestami Altan ve Ahmet Nadir Bülbül tek liste halinde seçime gitti. Liste 20 kabul, 5 boş olmak üzere oy çokluğuyla kabul edilmiş oldu ve Ercan Yıldırım Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasının yeni başkanı seçildi.
Tek liste halinde gidilen Disiplin Kurlu seçimlerinde de 20 kabul, 5 boş oy kullanıldı. Oy çokluğu ile Salih Uzun, Mevlüt Coşkun, Metin Dağlıoğlu, Sinan Ertunç, Murat Nazif Özkul ve Emre Ayhan Disiplin Kurulu Üyeliklerine seçildi.
Tek Liste halinde gidilen Genel Kurul Delegeliğinde Mustafa Kara ve Erdoğan Er 20 kabul,5 boş oy alarak oy çokluğuyla seçildi.
Meclis Başkan Seçiminde ise Mustafa Şahin tek aday gösterildi. Yapılan oylamada 20 kabul, 5 boş oy kullanıldı. Oy çokluğuyla Meclis Başkanı Mustafa Şahin oldu.
Seçimler sonunda bir konuşma yapan Cemal Talay Oda başkanı olarak görev yaptığı 20 yıla yakın sürede edindiği bilgi ve tecrübelerini yeni oluşan yönetimle paylaşmaya devam edeceğini belirtti, başarı temennilerini iletti.
Dörtyol Ticaret ve Sanayi odasının yeni Başkanı Ercan Yıldırım’da yaptığı teşekkür konuşmasında; “Saygıdeğer meclis üyelerimiz; bir süredir devam eden seçim heyecanını demokratik bir ortamda ve saygı kuralları çerçevesinde bu gün itibariyle tamamlamış bulunuyorum. Bu sürece katkı sunan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası tüm organları ve üyeleriyle dün olduğu gibi bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde olacak. Yerel yatırımcılarımızın gücüyle bölgesel kalkınmanın gerçekleştirilmesinde ve bu amaca ulaşmak için yerel kapasitenin geliştirilmesinde, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odamız kilit görevler üstleneceklerdir. Bu açıdan bakıldığında, yerel kapasitenin arttırılmasında üstümüze düşen sorumluluğun farkındayız. Sürecin zorluğunun aşmak için sağlıklı bir iletişim ağı oluşturacağız. Devamında ortak çalışma ve işbirliği kültürünü egemen kılarak bölgesel bir güç odağı haline gelmeliyiz. Müteşebbis gücün temsilcisi olan Odamız siz üyelerimize her türlüğü tenkit desteği sağlayacak. Somut projeler etrafında üyelerimizi bir araya getirerek yerel ve bölgesel kalkınma sürecinin el birliğiyle destekçisi olacağız. “ dedi.
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ahmet Karapür’de oluşturulan meclis ve yönetime başarı dileğini ilettikten sonra Meclisin ve Yönetim Kurulunun çalışma usul ve esasları hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş