Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Arsuz Verimli Topraklara Sahip”

Arsuz’daki Seracılık ve Tarım Faaliyetlerini çiftçiler ile beraber inceleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Arsuz verimli topraklara sahip”

“Arsuz Verimli Topraklara Sahip”

Ekonomi   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile İlçede bulunan tarımsal faaliyetleri yerinde inceleyerek, Gökmeydan mahallesinde sera altı yetiştiriciliği yapan bir aileyi ziyaret etti.
Arsuz’un taşı toprağı bereketlidir, ne ekerseniz yetişir ifadelerini kullanarak, Arsuz’da son dönemlerde yaygınlaşan seracılık faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirtti.
Başkan Culha, “Arsuz bölge olarak verimli topraklara sahip, açık arazilerde olduğu gibi Seracılık da gerçekten çok özveri isteyen bir iş. Sera altı yetiştirilen ürünler, büyük emeklerle yetiştiriliyor. Toprağın zenginliği, son zamanlarda tarım faaliyetlerine seracılığı da ekledi. Muz, domates, tatlı patates gibi seralar yaygınlaşmaya başladı. Burada da Salatalık ve fasulye yetiştiren kardeşlerimizin seralarını ziyaret ettik. Biz belediye olarak her zaman çiftçilerimizin yanında olduk bundan sonrada yanında olacağız,” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar