Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ARSUZ BELEDİYESİ NİSAN AYI 1.MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Arsuz Belediyesi Nisan Ayı 1. Meclis Toplantısı” Başkan Nazım Culha’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

ARSUZ BELEDİYESİ NİSAN AYI 1.MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya, Başkan Nazım Culha, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri Ve Birim Müdürleri katıldı. Toplantıda birçok madde görüşüldü ve akabinde meclis oylamasına sunuldu. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, meclis toplantısında yaptığı konuşmada, tüm teknik ve maddi sıkıntılara rağmen özveriyle Arsuz’un bütün sorunlarını çözmek, en kaliteli hizmeti sunmak, ülke ve dünya çapında bir cazibe merkezi haline getirmek için büyük bir mücadele içerisinde olduklarını söyledi.
Başta, Arsuz belediyesi olarak 2017 yılında yapılan tüm hizmetlerin faaliyet raporunun sunulduğu ve bu raporun meclis tarafından oy birliği ile kabul edildiği toplantıda, tüm maddeler tek tek görüşülüp, meclis onayına sunuldu. Meclis onayına sunulan maddeler oy çokluğuyla kabul edildi. Meclis toplantısında, 05 Nisan 2018 günü, saat 11.00’da bazı gündem maddelerini görüşmek üzere karar alındı.
 
“Kentimizin binlerce yıllık bir tarihi serüveni var.”
 
Başkan Culha, “2017 yılı, proje çalışmalarımızın ve hizmetlerimizin hız kazandığı, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle dopdolu bir yıl olarak geçti. Önümüzdeki yıllarda da hedefimiz; daha iyi projeler, etkinlikler ve hizmetlerle Arsuz'da farklılık yaratan işlerle büyük başarılara imza atmak istiyoruz. En önemli ve ali işlerimizden biri bu şehrin refahını, huzurunu, kardeşliğini, dostluğunu korumaktır. Bizim için Arsuz'u en modern kentlerden biri haline getirme hedefi, tarihimizi bir kenara bırakmak anlamına gelmiyor. Son zamanlarda çıkan önemli tarihi kalıntılar göstermiştir ki kentimizin binlerce yıllık bir tarihi serüveni var. Bu tarihi ortaya çıkarmak ve yaşatmak bizim bu kente önemli bir borcumuzdur. Bunun için her türlü çalışmayı yapmaktan geri durmayacağımızı ilan etmek isteriz. Sizde takdir edersiniz ki arsuz ilçesi 2014 te kurulan bir ilçedir. Bunu sonucunda yerelde bazı işleri yapmanız devlet kademelerindeki gibi kolay olmuyor. Büyükşehir’e bağlı ilçe belediyeleri çok rahat değiller. Ekonomik olarak, yetki olarak, idare olarak sınırlı bir durumda olduğumuz için istesek de bazı hizmetleri istediğimiz hızda gerçekleştiremiyoruz,” dedi. Meclis toplantısı sonrası, tüm meclis üyelerine çalışmalarından ve ilçeye kazandırılan hizmetlere verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, hedeflenen çalışmaların çoğunu hayata geçirdiklerini belirtirken, 2018 yılının hizmet açısından daha verimli olacağını ifade etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar