Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gençlerle Yaratıcı Yazarlık Üzerine Söyleşi

Gençler tarafından yöneltilen, ‘Yazar olmak nasıl bir duygu?’ sorusu üzerine düşüncelerini dile getirdi.

Gençlerle Yaratıcı Yazarlık Üzerine Söyleşi

Gündem   A+a-

İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Genel Koordinatörü ve yazar Seval Kirmit Yazar, İskenderun Bahçeşehir Koleji öğrencileri ile bir araya geldi. Katılımın yüksek olduğu söyleşide ‘Yaşam Parodisi’ kitabı ile beraber hayata dair bilgi birikimlerini aktaran ve yaratıcı yazarlık üzerine gençlere tavsiyelerde bulunan Yazar, “Önemli olan farkındalıklarımızın farkında olmaktır” dedi.
 
Gençler tarafından yöneltilen, ‘Yazar olmak nasıl bir duygu?’ sorusu üzerine düşüncelerini dile getirdi.
 
Yazar Seval Kirmit Yazar, “Yazar olmak çok gurur verici bir duygu. Çünkü yazdıklarınızı eğer insanlar okuyabiliyorsa, kıymet veriyorlarsa, kitabınızı satın alıyorlarsa bu benim için çok gurur verici bir durumdur. Çünkü o kitapta yazanlar benim duygu ve düşüncelerim. Ben bu duygu ve düşünceler ile kişileri etkileyebiliyorsam gerçek bir yazar olmuşum demektir” dedi.
 
Yine öğrenciler tarafından yöneltilen, “En çok hangi türde kitapları okuyorsunuz?” sorusu üzerine Yazar, “Hemen hemen her tür kitapları okuyorum. Bilimsel kitaplar kişisel gelişim üzerine yazılmış kitaplar, romanlar, öykü kitaplar okuyorum. Bilgi dağarcığımı genişletecek ya da bana farklı bir bakış açısı gösterecek her türlü kitabı okumaya çalışıyorum. Çünkü tek düze okuduğum zaman kendimi sınırlandırmış olacağımı düşünüyorum” dedi.
 
Söyleşinin ardından Seval Kirmit Yazar’a çiçek takdim edildi. Keyifli ve hoş bir ortamda geçen söyleşiden sonra Seval Kirmit Yazar, Bahçeşehir Koleji Ailesine ve öğrencilerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar