Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’da Van Kahvaltısı Verdiler..

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Van’dan gelen misafirlerinin verdiği Van Kahvaltısında daire müdürleri ve gazetecileri buluşturdu.

Arsuz’da Van Kahvaltısı Verdiler.. Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Lion King Otel’de verilen Van Kahvaltısı’nda, Van’a özel meşhur kahvaltı çeşitlerinin yanı sıra en önemlisi Otlu Peynir de yerini aldı.
Daha önce Van’da görev yapan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Van Özhaber Gazetesi Sahibi Murat Çunku ve arkadaşının özenle hazırladıkları Van Kahvaltısı’nda hasret giderdi.
Van’ın tanıtım filminin izlendiği kahvaltıda, Kaymakam Musa Sarı ve daire müdürlerine Van’a özgü çeşitli hediyeler veren Gazeteci Murat Çunku, Van Kahvaltısı yapmak için günübirlik turist ağırladıklarını belirterek, Van’ın tüm güzelliklerini yaşamak için herkesi Van’a davet etti.
Kahvaltı programında Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan da hazır bulundu. Hasan Arslan, Van ve Arsuz arasında tanıtım çalışması yapılması önerisini getirdi.
Kaymakam Musa Sarı da, Van’da görev yaptığı süre içerisinde çok güzel dostluklar edindiğini ve Van insanının kendisinde özel bir yerinin olduğunu belirterek, Arsuz’da Van Kahvaltısı vererek hasret gidermesine vesile olan Gazeteci Murat Çunku’ya teşekkür etti.
Kaymakam Musa Sarı, Van’ın tanınmış simalarından bir dostunu görüntülü arayarak Van’a özgü sorular sormasını ve espriler yapmasını rica edince, kahvaltı programında neşeli anlar yaşandı.
Kahvaltı programı, Van’dan getirilen hediyelerin Kalmakam Musa Sarı ve daire müdürlerine takdim edilmesiyle son buldu.
 
 
 
 
Arsuz’da Van Kahvaltısı Verdiler..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş