Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yedi Tepelilerden Örnek Birliktelik!

İskenderun’da yaşayan Yeditepeliler, Güler ailesinin düğününde bir araya geldiler.

Yedi Tepelilerden Örnek Birliktelik!

Yaşam   A+a-

 Örnek birlikteliğin sergilendiği düğün, Mevlid-i şerif ile gerçekleşirken, Afrin şehitlerimiz için dualar edildi, Fatihalar okundu. Modernevler Mahallesinde Ayşe Fatma ve İhsan Güler çiftinin yakışıklı oğlu Nurullah Güler hayatını Sivas’lı Merve Yıldırım ile birleştirdi. Yoğun katılımla gerçekleşen düğün merasiminde örnek birliktelik sergilendi.
Mevlit merasiminde yapılan duaların ardından konuşan Yeditepeli Muzaffer Şafak Hoca, “Bu gün burada Güler ailesinin mutlu gününde toplanmış bulunuyoruz. Düğünümüzde Kur’an-ı kerim okundu, ilahiler söylendi, dualar edildi. Afrin Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Allah Ordumuzu her daim muzaffer eylesin. Genç çiftlerimize de ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi.
GÜLER ailesini bu mutlu günde sevenleri de yalnız bırakmadı. Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Hizmet İş Sendikası İskenderun .Şube Başkanı Mehmet Yetim, Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Halit Akıncı, Azganlık eski Belediye Başkan Halil Demir, CHP İskenderun. Belediye Meclis üyesi adayı Hanifi Karakuş, İDÇ Anadolu Lisesi müdürü Alaattin Kılıç başta olmak üzere çok sayıda davetli Güler ailesini bu mutlu günde yalnız bırakmadılar. Yayladağlıların düğününde örf ve adetler gelenek ve göreneklere uygun gerçekleştirilen ve gelecek kuşaklara da anlatılacak şekilde gerçekleştirildi. Genç yaşlı akrabalar bir araya gelerek Güler ailesinin mutluluğuna ortak oldular. Düğünde misafirlere Bezge yöresine has etli Bulgur Pilavı (Aş) Döğme ve Kuru fasulye ikram edildi. Düğün sahibi İhsan Güler ise, “Bu mutlu günümde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimizden Allah razı olsun” dedi. Yeditepe’nin ileri gelen esnaflarından Hanifi Karakuş ta genç çiftleri tebrik etti ve hemşerisi İhsan Güler’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar