Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Tehdidin Farkına Herkes Varmalı!

Arsuz Belediyesi İklim Değişikliğine Karşı Işıkları Kapatacak

Bu Tehdidin Farkına Herkes Varmalı!

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediyesi, Dünya Doğayı Koruma Vakfı'nın (WWF) on ikincisini gerçekleştireceği "Dünya Saati" etkinliğinde İklim değişikliğine farkındalık yaratmak adına 1 saat süreyle ışıkları kapatarak destek verecek.
Dünya Doğayı Koruma Vakfı tarafından organize edilen, iklim değişikliği sorununa dikkat çekmeyi amaçlayan etkinliğe Arsuz Belediyesi, Arsuz Kent Meydanı’nın ve Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu’nun ışıklarını 1 saat süreyle kapatarak destek verecek. İklim Değişikliği, biyolojik çeşitlilik kaybı, su kaynaklarının tükenmesi gibi ekolojik tehditlerle yönelik farkındalık yaratmak adına oluşturulan Etkinlik kapsamında 24 Mart Cumartesi akşamı 20.30 ve 21.30 saatleri arasında Arsuz Kent Meydanı ve Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu ışıkları kapatılacak.
“Bu Tehdidin Farkına Herkes Varmalı”
Etkinlik hakkında açıklama yapana Arsuz Belediye Başkanı Elk. Müh. Nazım Culha, “Yedi kıtadan milyonlarca insan, organizasyon ve iş yeri, iklim değişikliğine dikkat çekmek için bu kampanyaya destek veriyor. Biyolojik çeşitliliği korumak ve insanın doğayla uyum içerisinde yaşadığı bir geleceğin kurulmasına katkıda bulunmak amacıyla Arsuz Belediyesi ve Arsuz halkı olarak biz de bu etkinliğe destek veriyoruz. Tüm canlıların karşı karşıya olduğu tehdidin artık herkes farkına varmalı ve çevresel sorunlara gösterdiğimiz duyarlılığın küresel ifadeye dönüştüğü bu kampanyaya hep bir şekilde katkıda bulunmalıyız. 24 Mart’ta 1 saat boyunca ışıklarımızı kapatarak hep birlikte çevre sorunlarına kayıtsız kalmadığımızı göstereceğiz.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar