Skip Navigation Links

Melekler Finale Göz Kırptı

Antakya Spor Salonu’nda karşıya karşıya gelen iki güçlü takımın mücadelesinde gülen taraf Hatay Büyükşehir Belediyespor oldu

Melekler Finale Göz Kırptı

Spor   A+a-

Hem ligde hem de Avrupa’da mükemmel bir sezon geçiren Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, EuroCup yarı final ilk maçında evinde İtalya temsilcisi Reyer Venezia’yı ağırladı.
 
Soyunma Odasına Melekler Üstün Girdi
 
Taraftar desteğini arkasına alarak Bahar, Paris Abdelkader, Snytsina ve Mitchell ilk beşiyle mücadeleye başlayan Hatay’ın melekleri, pota altından bulduğu sayılarla skor üretti. Yaptığı agresif savunmayla rakibini dış atışlara zorlayan mavi-beyazlılar, ilk çeyreği 17-12 önde tamamladı.
 
İkinci çeyreğe etkili başlayan taraf yine ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyespor oldu. Abdelkader’in üç sayı çizgisinin gerisinden ve Snytsina’nın hızlı hücumlarla bulduğu sayılarla farkı iyice açan Hatay’ın melekleri soyunma odasına 16 sayılık farkla 37-21 üstün girdi.
 
Bu Yolun Sonu Şampiyonluk
 
Karşılaşmanın ikinci yarısına iki takım da hızlı başladı. Hataylı basketbolcular boyalı alanı etkili kullanarak skor üretti. Bu çeyreğe damga vuran isim de Snytsina oldu. Başarılı oyuncu hem hücumda hem de savunmada fark yaratan oyunuyla çeyreği domine etti ve takımının üçüncü çeyreği 56-41 üstün tamamlanmasına büyük katkı sağladı.
 
Hatay Büyükşehir Belediyespor:74 -54:Reyer Venezıa
 
Maçın final çeyreği adeta nefesleri kesti. Hatay Büyükşehir Belediyespor skor üretmekte zorlansa da rakibinin kendisini yakalamasına izin vermedi. Etkili oyununu maçın sonuna kadar sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyespor, parkeden 20 sayılık farkla 74-54 galip ayrıldı.
 
Hataylı Basketbolseverler Takımlarına Galibiyeti Getirdi
 
Maça damga vuran anların oluşmasında hiç kuşkusuz takımını son düdüğe kadar yürekten destekleyen mavi-beyazlı taraftarların katkısı büyük oldu. Gerek maç öncesi gerekse maç esnasında hiç durmadan takımına sahip çıkan ve destek olan Hataylı basketbolseverler galibiyeti takımlarına getiren taraf oldu. Taraftarlarının bu sonsuz desteğine güzel oyun ve galibiyet ile cevap veren mavi-beyazlılar, maçın sonunda bütün tribünleri dolaşarak taraftarlarla tek vücut oldu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet