Skip Navigation Links

Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonluğuna Koşuyor..

Ayla Naci Uyar’da Hedef; Türkiye Şampiyonluğu ..

Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonluğuna Koşuyor..

Spor   A+a-

Voleybol Genç B Erkekler Hatay İl 1’inciliğini elde eden Arsuz Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi, Niğde müsabakalarında da birinci olunca, Elazığ’da düzenlenen Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.
Türkiye’de en iyi 32 takım içine giren Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi, yıllardır sporda, eğitimde ve kültürel faaliyetlerdeki başarılarıyla gündeme geliyor.
Sosyal, özgüveni yüksek, tüm spor dallarında başarılı, üniversite sınavlarında en iyi bölümlere öğrencilerini gönderen nesiller yetiştiren Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi’nin başarıları Arsuz ilçesinin tanıtımı açısından da büyük önem taşıyor.
Başarı hedefini Türkiye şampiyonluğu olarak belirleyen Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi, Elazığ’daki Türkiye yarı finallerinde başarılı olduğu takdirde Türkiye genelinde 8 takımın katılacağı şampiyonluk için yarışacak.
Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi Müdürü Hülya Peköz, idari kadrosu ve öğretmenlerinin titiz ve vizyoner çalışmalarının meyvelerini toplayan öğrenciler, kendilerine sunulan imkanların hakkını veriyor.
Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi'nin sportif faaliyetlerdeki bu başarısında Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Ali Tumani'nin emeği çok büyük. Tumani, öğrencilerinin moral ve motivasyonu için her türlü fedakarlığı yapıyor.
Beden Eğitimi öğretmeni Tumani, öğrencilerinin sadece sporda değil, aynı zamanda derslerinde başarılı ve aile hayatlarında da örnek birer birey olmaları için mücadele ediyor.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
##### 22 Mart 2018 Perşembe
Sayın Mehmet Ali TUMANİ hacamızın emeğiyle bu takım buralara kadar gelmiştir Mehmet Ali TUMANİ'nin isminun bu haberde ilk başta gecmesini siddetle oneririm...
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet