Skip Navigation Links

“ Amacımız Türkiye Şampiyonluğu”

Yunus Emre Orta Okulu Yıldızlar Futbol Takımı Hedef Belirledi

“ Amacımız Türkiye Şampiyonluğu”

Spor   A+a-

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Hatay Orta Okullar arası Futbol Şampiyonası” Yıldızlar kategorisinde şampiyon olan İskenderun Yunus Emre Orta Okulu futbol takımı sporcu ve yöneticileri Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a destek ve katkılarından ötürü teşekkür ettiler.
5 – 8 Nisan 2018 tarihleri arasında Adıyaman’da yapılacak olan ve 12 takımın katılacağı Türkiye Şampiyonası grup eleme maçlarında Hatay’ı temsil edecek olan Yunus Emre Orta Okulu Yıldızlar Futbol takımı sporcuları okul müdürü Cihangir Kaya ve beden eğitimi öğretmeni Sinan Okur ile birlikte Büyük Şehir Belediyesi İskenderun Hizmet Binasında 3.Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Utku Kaplan’ı ziyaret ederek şampiyonluk mutluluğunu paylaştılar.
Sporcuların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatay Büyük Şehir Belediyesi 3.Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Utku Kaplan “ Başkan Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda tüm okullarımıza ve sivil toplum kuruluşlarına verdiğimiz desteği sürdüreceğiz. Başarınızdan dolayı gurur dulduk. Grup elemelerinde sizlere şahsım ve başkanım adına başarılar diliyorum” dedi.
Okul müdürü Cihangir Kaya, takım olarak amaçlarının Türkiye şampiyonluğu olduğunun altını çizerek” Hatay şampiyonası süresince ilgi destek ve katkılarını esirgemeyen Büyük Şehir Belediye başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a şahsınızda teşekkür ediyoruz. Hem sportif hem sosyal anlayış çerçevesindeki desteklerinin devam edeceğine inanıyoruz” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet