Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vatanımızın Her Noktasında ki Mehmetçiklerimizin Hepsi Bizimdir

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan’a yapılan sıra dışı hizmetlerinin yanı sıra sınır tanımayan hizmetlerine de devam ediyor.

Vatanımızın Her Noktasında ki Mehmetçiklerimizin Hepsi Bizimdir

Kırıkhan   A+a-

 Özellikle Sınırlarımızın terör örgütlerinden arındırılması kapsamında başlatılan Afrin Zeytin Dalı operasyonlarının başlangıcından bugüne kadar adeta Mehmetçiğimizle birlikte nöbet tutan Başkan Yavuz, Operasyon bölgesindeki Mehmetçiklerimizin harekât kabiliyetini hızlandırabilmek adına bölgede ki Karakollarımızın yol yapımları ve düzeltme, tadilat işlerinin hızlandırılması, yeni yolların açılması, askeri teçhizat rampalarının ve tanklarımızın daha rahat yerleştirilebilmesi için her türlü lojistik destek, yol açma ve düzeltme işlemlerini süratle yapmaya devam ediyor.
Ayrıca; Kırıkhan Belediyesi bünyesinden 55 aracı operasyon bölgelerine gece- gündüz demeden hizmet etmeleri için özel talimat vererek görevlendirirken, Operasyon bölgesinin haricinde Türkiye’nin ihtiyaç olunan Askeri karakollarına da gereken lojistik desteği de sağlamaya devam ediyor.
Bu bağlam da Kırıkhan Belediyesi Kilit Taşı Üretim Tesislerinden 2 tır dolusu Kilit taşı Mehmetçiklerimiz için Hatay sınırları dışından başka bir sınır ilimize gönderildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz; “ Kırıkhan’daki Mehmetçiklerimiz de bizim, Şırnak’ta ki, Hakkari’deki, Gaziantep’teki, Silopi’ de ki, Edirne’de ki, Ankara – İstanbul – ÇANAKKALE’deki, kısaca Vatanımızın her noktasında ki Mehmetçiklerimizin hepsi bizimdir.
Onlar Vatanımız ve Aziz Milletimiz için canlarını, kanlarını feda ederken bizlerin yapmış olduğu birkaç metre kare kilit taşı göndermek “OKYANUSTA BİR DAMLA BİLE DEĞİLDİR”. Her zaman şunu söylüyorum. Böyle memleketimizin zor günlerinde, haçlı zihniyeti güderek vatanımızı bölmeye ve parçalamaya yönelik hareketler karşısında var olma mücadelesi yaparken vatan savunması için,  milletimizin birlik, beraberlik ve Türkiye’mizin bekası için bugün var olup ta verilmeyenin yarın hiçbir önemi olmayacaktır. Bu sebeple askerimizin bugün ne ihtiyacı varsa Belediyemizin imkanları dahilinde karşılanmaktadır ve karşılanmaya da devam edecektir.
Teröristler karşısında kahramanca mücadele eden, vatanımızın bölünmemesi için canlarını veren ve hiç çekinmeden şehit olacağını bilerek düşmana meydanları dar eden Mehmetçiklerimiz için ne yapsak azdır. Allah (c.c) Mehmetçiğimize zeval vermesin. Zaferini mübarek eylesin” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar