Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mustafa Kemal Üniversitesinden Afrin Zaferi Yürüyüşü

MKÜ Rektörü Prof.Dr.Hasan Kaya: “Erkeğinden kadınına, gencinden yaşlısına Türk Milleti’nin rabbinden dilediği zafer ordumuza nasip olmuştur”

Mustafa Kemal Üniversitesinden Afrin Zaferi YürüyüşüWeb
TV

Eğitim   A+a-

 Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) personelleri ve öğrencileri tarafından Zeytin Dalı Harekatı’nın zaferle sonuçlanmasından dolayı zafer yürüyüşü düzenlendi. Rektörlük binasında başlayan yürüyüş sloganlar, tekbirler ve dev Türk bayrağı eşliğinde gerçekleşti.
Anıt Alanında dua edilmesinin ardından konuşan Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Zeytin Dalı Harekatı'nı Mustafa Kemal Üniversitesi olarak bütün kalpleriyle desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini söyledi.
Erkeğinden kadınına, gencinden yaşlısına Türk milleti’nin Rabb'inden dilediği zaferin, orduya nasip olduğunu ifade eden Rektör Kaya, "Vatanımızın, milletimizin birliğine ve bütünlüğüne yönelik hain saldırıları önlemek, sınırlarımıza yönelik tehditleri ortadan kaldırmak amacıyla kahraman ordumuz tarafından başlatılan ve milletimiz tarafından desteklenen Zeytin Dalı Harekatı'nı Mustafa Kemal Üniversitesi olarak bütün kalbimizle destekledik ve desteklemeye devam ediyoruz. Şanlı ordumuz Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümünde devletimizin ve milletimizin bekası için çok önemli olan Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin’e girmiş ve terör yuvalarını tarumar etmiştir. Erkeğinden kadınına, gencinden yaşlısına Türk milletinin Rabb'inden dilediği zafer, ordumuza nasip olmuştur. Bu harekatta görev alan tüm komutanlarımıza, askerlerimize ve Türk milletine bu kutlu zafer mübarek olsun. Şahsım ve üniversitem adına, Çanakkale Zaferi'nde ve Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan kahramanlarımızı şükran ve rahmetle anıyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Mustafa Kemal Üniversitesinden Afrin Zaferi Yürüyüşü videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar