Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çanakkale Şehitleri Kentimizde Rahmetle Anıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Çanakkale şehitlerinin İskenderun’da rahmetle anıldığını belirtti

Çanakkale Şehitleri Kentimizde Rahmetle Anıldı

Gündem   A+a-

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’nde vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimiz saygı, minnet ve dualarla anıldı.
Başkan Seyfi Dingil, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı kapsamında şehitlikte düzenlenen anma törenine katıldı.
Saygı atışı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından, İskenderun Şehitliğinde düzenlenen çelenk sunma töreni kapsamında; İskenderun Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği ve Muharip Gaziler Derneği tarafından aziz şehitlerimizin manevi huzuruna çelenk sunumu yapıldı.
39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı tarafından görevlendirilen bir Subay tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapılmasının müteakibinde anıt şeref defterine İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk duygu ve düşüncelerini yazarak tüm şehirlerimize Allah’tan rahmet diledi. Ardından şehitlerimizin anısına dua okundu.
Protokol üyeleri tarafından şehit mezarları tek tek ziyaret edilerek, mezar başlarına karanfil konuldu. Şehit aileleri ile yakından ilgilenen protokol üyeleri şehit yakınlarının bu anlamlı ve özel günlerinde yanlarında olduğunu hissettirerek, duygularını paylaştı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar