Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Denizciler’e Halk Bankası Şubesi Geliyor..

İskenderun Karma Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Sönmez ‘Birlikten Güç Doğdu’ diyerek müjdeyi verdi

Denizciler’e Halk Bankası Şubesi Geliyor.. Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Karma Esnaf Odası olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.  Başkan Hüseyin Sönmez’in tek aday olarak çıktığı genel kurula üye esnaflar yoğun ilgi gösterdiler. 
Divan Başkanlığını Hatay Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili Uğur Fırat’ın yaptığı genel kurula, bölgede faaliyet gösteren odaların başkanları katıldı. 
Başkan Hüseyin Sönmez’in üye esnafların oylarıyla güven tazelediği ve müjde üstüne müjde verilen genel kurulda, yaklaşık 2 yıldır Denizciler Mahallesi’ne  yoğun bir şekilde kurulması istenen Halk Bankası şubesinin yakında faaliyete geçeceği açıklandı.
İskenderun Karma Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Sönmez yaptığı konuşmada, bölge esnaflarının yaklaşık 2 yıldır ısrarla istediği Halk Bankası şubesini yoğun uğraşlar sonucu, bakanlık ve Halk Bankası genel müdürlüğünden onayını almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Başkan Hüseyin Sönmez’in, Halk Bankası şubesinin Denizciler Mahallesi’nde açılacağı müjdesi üye esnaflar arasında büyük sevinç yarattı.
Bu arada genel kurulda oylanan önemli bir madde de, Başkan Hüseyin Sönmez’in bir süredir gerçekleştirmek istediği üniversite öğrencilerine burs konusu da oy birliğiyle geçti.
Üyelerin oy birliğiyle kabul ettiği bir madde de, esnaflar arasındaki haksız rekabet konusunda şikayet geldiği takdirde araştırma ve değerlendirme için oda yönetimine yetki verilmesi oldu. 
Bölgede faaliyet gösteren tüm odaların genel kurullarının sonuncusu İskenderun Karma Esnaf Odası olunca da, tüm oda başkanları bir hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denizciler’e Halk Bankası Şubesi Geliyor..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş