Skip Navigation Links

Motosiklet Kullanıcılarından Mehmetçiğe Destek

Motosiklet kullanıcıları,TSK tarafından Afrin’de devam etmekte olan Zeytin dalı Harekatı’na destek amacıyla Reyhanlı geldiler.

Motosiklet Kullanıcılarından Mehmetçiğe Destek

Reyhanlı   A+a-

 Türkiye Motosiklet Federasyonu’na bağlı motosiklet kullanıcıları, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de devam etmekte olan Zeytin dalı Harekatı’na destek amacıyla Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’ne geldi.
İstanbul’dan yola çıkan ve aralarında Motorize Arama Kurtarma, Moto Aktivite Kulüp, Vira Akademi Speet Motor, Ayyıldızlar Motosikletler Birliği ve Rim Motor üyelerinden oluşan motosiklet kullanıcıları Reyhanlı’ya geldi. Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’yi makamında ziyaret eden motosiklet kullanıcıları Başkan Şanverdi’ye Kur’an-ı Kerim ve Bayrak hediye ederken daha sonra sınırdaki askeri birlikleri ziyaret etti.
Motorize Arama Kurtarma Başkanı (MAKUT) Aşir Ergin, Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla Reyhanlı’ya geldiklerini söyleyerek, “Yolumuz üzerinde 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir’in kabrini ve ailesini ziyaret ettik. Son durak olarak Reyhanlı’ya geldik. Burada olmaktan mutluyuz. Amacımız sınırda askerlerimizi ziyaret etmek ve onlara kucaklaşarak moral vermektir” dedi.
Türkiye motosiklet kullanıcıları olarak Mehmetçiğe destek amacıyla Reyhanlı’ya geldiklerini belirten, MKS Türkiye Motosiklet Kullanıcıları Federasyonu başkanı Özgür Candar ise, “Şanlı ordumuzun bu operasyonu da başarılı olacaktır. Biz Mehmetçiğimize moral ve destek vermek için buradayız. Camia olarak herhangi bir ihtiyaç halinde her daim hazırız, inşallah askerimiz başarılı olacaktır” diye konuştu.
Ekibe, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Saruhan’da eşlik etti.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet