Skip Navigation Links

Halil Sezai Arsuzlulara ‘İsyan’ Dedirtmeye Geliyor

Halil Sezai Cumartesi Akşamı Arsuz Cocktail Bar’da

Halil Sezai Arsuzlulara ‘İsyan’ Dedirtmeye Geliyor

Magazin   A+a-

Arsuz Cocktail Bar’da Cumartesi akşamı muhteşem bir konser vermeye hazırlanan Halil Sezai, geniş repertuarıyla dinleyicilerine duygu yüklü bir müzik ziyafeti yaşatacak.
Türkiye’nin her köşesinde ses sanatçılarını sevenleriyle buluşturan Organizatör Anıl Yıldız, bu kez Halil Sezai’yi Arsuz’da bölgedeki sevenleriyle buluşturacak.
Arsuz’un turizmine yıllardır büyük katkılarda bulunan ve Arsuz’un renkli gece hayatının vazgeçilmez noktalarından olan Arsuz Cocktail Bar, Cumartesi akşamı sevilen pop müzik sanatçısı Halil Sezai’yi konuk edecek. Yoğun bir katılım beklenen konserde Halil Sezai, büyük çıkış yaptığı “İsyan”, “Sonbahar” ve “Yangın Var” gibi sevilen şarkılarını sevenleri için söyleyecek.
Halil Sezai, şarkılara kattığı farklı yorumu ve besteci kimliğinin yanı sıra “İncir Reçeli”, “İncir Reçeli 2”, “Yapışık İkizler” ve son filmi “Benim Adım Feridun” ile oyunculuğuyla da büyük beğeni topladı. 17 Mart Cumartesi akşamı gerçekleşecek olan konserin biletlerini Biletix'ten temin edebileceğiniz gibi Joker Vip Cafe, 326 Sokak Cafe ve Park Forbes Garaj Cafe Lounge'dan da temin edebileceksiniz. Bizden size öneri, konser öncesi rezervasyon ve bilgi için 0 (507) 355 78 78’i arayın
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet