Skip Navigation Links

'Çanakkale Zaferi Türk Milleti İçin Onur,Gurur ve Şeref Abidesidir'

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

'Çanakkale Zaferi Türk Milleti İçin Onur,Gurur ve Şeref Abidesidir'

Gündem   A+a-

 Çanakkale Deniz Zaferi'nin Türk Milletinin bağımsızlık mücadelesi ve Türk milletinin kahramanlık destanı olduğunu belirten Başkan Savaş,” Türk milleti tarihi boyunca her zaman birlik ve beraberlik içinde yaşamayı kendine ilke edinmiş ve bunu da tüm dünyaya göstermiştir.  Birçok zorluğa karşı mücadele eden Türk milleti, hiçbir zaman esaret altına girmemiş ve birçok kez tarihe yön veren zaferlere imza atmıştır. Çanakkale Zaferi, Türk milleti için bir onur, gurur ve şeref abidesidir. Tarihimizin en zor günlerinde birlik ve beraberlik içerisinde vatanını korumaya çalışan milletimizin göstermiş olduğu eşsiz mücadele bütün dünyaya verilmiş bir insanlık dersidir” dedi. 
“18 MART YALNIZCA BİR KURTULUŞ SAVAŞI DEĞİL, DÜNYA VE İNSANLIK BARIŞININ BAŞLADIĞI TARİHTİR” 
Teknolojinin ve hiçbir imkânın bulunmadığı zamanda Türk milleti, iman gücüyle ve vatan millet sevgisiyle Çanakkale’de bir tarih yazdığını bildiren Başkan Savaş,”18 Mart yalnızca bir Kurtuluş Savaşı tarihi değil, dünya ve insanlık barışının başladığı tarihtir.  Bu önemli tarihte olduğu gibi sahip olduğumuz değerleri koruma ve geleceğe taşıma adına karşımıza çıkan her zorluğu ve engeli aşmamız için mücadele etmemiz gerekmektedir. Bu zafer Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, vatan ve milletin bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden şehidimizin, gazilerimizin ve Türk milletinin zaferidir. Bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet