Skip Navigation Links

Hoşgörü Kenti MIPIM Fuarında Projeleriyle Boy Gösteriyor

Hbb Standı Yoğun İlgi Görüyor

Hoşgörü Kenti MIPIM Fuarında Projeleriyle Boy Gösteriyor

Gündem   A+a-

Dünyanın en büyük gayrimenkul ve yatırım fuarı olarak bilinen MIPIM 2018 “Dünyanın Şehir Haritası Değişiyor” ana temasıyla kapılarını açtı.
Fransa’nın Cannes kentinde 29. kez düzenlenen organizasyona bu yıl Türkiye’den 250 şirket ve 700 ziyaretçi katılım gösterdi.
Büyükşehir statüsüne alınmasıyla birçok projeye imza atan Hatay Büyükşehir Belediyesinin, kentin tanıtımına büyük katkı sağlayacağı ‘Medeniyetler Bahçesi' temasıyla gerçekleşecek EXPO 2021 zaferi ve Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından gastronomi şehri unvanının kazanılması atılımı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.
Hoşgörü Kentinin Projeleri MIPIM’de Tanıtılıyor
Turizmde birçok yenilik yaparak adından sıkça söz ettiren hoşgörü şehri Hatay’ın katıldığı fuarda, İskenderun Marina Projesi, Dörtyol Yaşam Merkezi, Hatay Haraparası Projesi, Hassa Organize Sanayi ve Lojistik Bölgesi ve Tüneli Tanıtımı, Antakya Kent Merkezi Projesi, Arsuz Kıyı projeleri de tanıtılıyor.
Hbb Standı Yoğun İlgi Görüyor
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, MIPIM’de yer alan HBB standında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin ve Türk yetkililerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet