Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yaylıca Ortaokulu’ndan Başkan Nehir’e Ziyaret

Yaylıca Ortaokulu Müdürü ,Okul Aile Birliği Başkanı, Beden Eğitimi öğretmeni ve Yıldız Kız Masa Tenisi Hatay Şampiyonu sporcular Samandağ Belediye Baş

Yaylıca Ortaokulu’ndan Başkan Nehir’e Ziyaret

Spor   A+a-

Ziyarete, Yaylıca Ortaokulu Müdürü Süleyman Hüzmeli, Beden Eğitimi hocası Murat Güzelyurt, Okul Aile Birliği Başkanı Perihan Şah ve şampiyon olan öğrenciler; Gökçe Aslan, Lina Horoz, Sıla Çatal ve Alisya Ceylan katıldı.
Malatya’da yapılacak olan Bölge Turnuvası’nda Hatay’ı temsil edecek olan takım Başkan Nehir’den sonra Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız’ı da ziyaret ettiler.
Yaylıca Ortaokulu , Okul Aile Birliği Başkanı Perihan Şah, ilgilerinden ötürü Samandağ Belediye Başkanına teşekkür ederek; “ Yaylıca Ortaokulu olarak Hatay’da düzenlenen Yıldız Kız Masa Tenisi Turnuvasında Hatay şampiyonu olduk. Malatya’da yapılacak olan turnuvada da Hatay’ımızı temsil edeceğiz. Bununla ilgili Başkanımızı ve Başkan Yardımcımızı ziyarete geldik. Onlar da gereken desteği bize sağlayacaklarına söz verdiler, sağ olsunlar. Biz de Malatya’da elimizden geleni yapacağız.” İfadelerine yer verdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar