Skip Navigation Links

Dörtyol Belediye Spor'da Şampiyonluk Kupası Sevinci

Başkan Yaşar Toksoy, 'Şampiyonluğu Dörtyol ilçemize kazandırmanızdan dolayı teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz'..

Dörtyol Belediye Spor'da Şampiyonluk Kupası Sevinci

Spor   A+a-

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme Play-Off müsabakaları sonucunda şampiyon olan Dörtyol Belediye Spor'da Şampiyonluk kupası sevinci yaşanıyor. Dörtyol 9 Ocak stadında yapılan ve Hatay Bölgesi hakemlerinden Mustafa İnan, Sinan Başak ile Yunus Kala'nın yönettiği müsabakada Kaan Temizlik Antakya Gençlik Spor'u Mehmet Fer, Celal Alataş ile Abdurrahman Haluk'un attığı gollerle 3-1 yenen ve şampiyonluğu geçen hafta garantileyen Dörtyol Belediye Spor'a şampiyonluk kupası verildi. Şampiyonluk kupasını Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu adına yönetim kurulu üyesi Muhammet Tok tarafından Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy'a verildi.
 
Başkan Yaşar Toksoy'dan Kutlama
 
Zorlu geçen bir sezonun ardında Hatay 1. Amatör Küpe Play-Off müsabakalarının ardından şampiyon olan ve önümüzdeki futbol sezonunda Hatay Süper Amatör Liginde mücadele etmeye hak kazanan Dörtyol Belediye Spor'a şampiyonluk kupası teslim töreni yapıldı.
Hatay ASKF yönetim kurulu üyesi Muhammet Tok'tan şampiyonluk kupasını alan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, teknik heyet ve tüm futbolculara madalyalarını taktı. Şampiyonluk kupasını takım kaptanı Onur Şengül'e teslim eden Başkan Yaşar Toksoy, "Tüm Dörtyol halkı sizlerden gurur duymaktadır. . Şampiyonluğu Dörtyol ilçemize kazandırmanızdan dolayı halkımız adına teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz" dedi.
Dörtyol Belediye Spor Teknik Direktör Aydın Fatih Kahveci'de verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Yaşar Toksoy'a teşekkür etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet