Skip Navigation Links

“Hekimlerimizin Demokratik Dik Duruşlarına Şükran Borçluyuz'

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Hekimlerimizin demokratik dik duruşlarına şükran borçluyuz “ ifadelerini kullandı.

“Hekimlerimizin Demokratik Dik Duruşlarına Şükran Borçluyuz'Web
TV

Arsuz   A+a-

 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Hatay Tabipler Odası İskenderun Temsilciliğini ziyaret eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Hekimlerimizin demokratik dik duruşlarına şükran borçluyuz “ ifadelerini kullandı.
 
14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Hatay Tabipler Odası İskenderun Temsilciliğini ziyaret eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya Başkan Yardımcıları Ali Yavuz ve Sedat Deveci, Belediye Meclis Üyeleri Şevket Köybaşı, Hasan Eker ve Sami Üstün eşlik ederken Başkan Culha ve Ekibini, Dr. Süleyman Saygılı, Dr. Doğan Dalgıç, Dr. İbrahim Tartıcı, Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Dr. Yusuf Reyhani, Dr. Aydın Deniz Karataş ve Dr. Behçet Ekili karşıladı.  
 
 
Doktor Doğan Dalgıç’a anlamlı günlerinden dolayı çiçek takdiminde bulunan Başkan Nazım Culha, hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının, insanlığın güzel ve sağlıklı bir hayat yaşamaları adına özverili çalışmalarda bulunduklarını belirterek yine de görevlerini icra ederken sıkıntı çektiklerini dile getirdi. Sağlık personellerine yönelik darp vakalarının her geçen gün arttığını ifade eden Başkan Nazım Culha yaptığı konuşmasında, “Sağlık personellerimiz mesleki koşullarındaki zorluklara rağmen zor şartlarda mesleklerini ifa etmeye çalışıyor olsalar da kendi mesleklerini uygulamak adına büyük bir performans sergiliyorlar. Ülkemizdeki demokratik gelişmeler konusunda dik duruşlarından ve kararlılıklarından dolayı kendilerini şükran borçluyuz. Kendi ilçemizde Türk Tabipler Birliği'nin temsilciliğinin olmamasından dolayı biz İskenderun Türk Tabipler Birliği Temsilciliği'ni kendi temsilciliğimiz olarak kabul ediyoruz. Bu bağlam ben tekrardan insanlığa hizmet eden hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyor, mesleki hayatlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 
 
" TEK BAŞIMIZA HİÇBİR ŞEYİZ, HEP BİRLİKTE ÇOK ŞEYİZ "
 
Başkan Culha’nın çiçek takdimi sonrası teşekkürlerini sunan Dr. Doğan Dalgıç, yüzyılı aşkın 14 Mart Tıp Bayramını büyük bir sevinç ile kutladıklarını belirterek son yıllarda ise tıp bayramlarını buruk kutladıklarını ifade etti. Dr. Dalgıç, “Özellikle mevcut iktidarın sağlık politikaları, sağlıkta dönüşüm programının sonuçları ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin her geçen gün artışı gibi sürekli sorunlara karşı karşıyayız. Sizin gibi siyasetçileri ve bürokratları yanımızda görmek bizleri sevindiriyor. Ziyaretiniz ve tebriğiniz için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Başkan Culha’nın duyarlı ziyaretinden ötürü memnuniyetlerini dile getirerek hekimler adına teşekkür eden Dr. İbrahim Tartıcı, “Hekimiyle, mühendisiyle, yerel yöneticileriyle ve yaşayan insanlarıyla hep bilrlite olmak zorundayız. Tek başımıza hiçbir şeyiz, hep birlikte çok şeyiz” ifadelerini kullanarak birlik ve beraberlik konusuna vurgu yaptı.  
 
 
“Hekimlerimizin Demokratik Dik Duruşlarına Şükran Borçluyuz
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet